Toimitilat, kokoustilat ja palvelut

Oriveden Kampus - ilmakuva © Jaakko Sulonen
Kuva: Jaakko Sulonen

Oriveden Kampusalueella on useita rakennuksia – yhteensä noin 9000 neliötä rakennettua tilaa 3,5 hehtaarin kauniilla puutarhatontilla. Orivedelle on hyvät kulkuyhteydet busseilla ja junilla eri puolilta maata. Kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Tiloja voi vuokrata monenlaisiin tapahtumiin tai pidempään käyttöön. Tarjoilut ja majoitus järjestyvät paikallisten yritysten voimin. Aivan Kampusalueen vieressä sijaitsee kaupungin uimahalli, ja läheltä löytyy erilaisia kauppoja ja palveluita.

Lähetä tarjouspyyntö!

Tilat sopivat moneen käyttöön

   • Työhuoneet ja toimistotilat
   • Kokous- ja neuvottelutilat
   • Opetus- ja kurssitilat
   • Juhla- ja konserttitilat
   • Liikuntatilat
   • Palvelutoimintaan sopivat tilat
   • Ulkoilmatapahtumiin puistoalue
   • Ateljee- ja näyttelytilat
   • Äänitysstudio ja bänditilat
   • Majoitustilat
   • Vuokrattavat asunnot
   • Varastotilat

Kokoontumistilojen varustelusta on alempana tarkempia tietoja rakennuskohtaisesti.

Oriveden Kampuksen kokoustilat

Kampuksen rakennuksista on vuokrattavissa erilaisia opetustiloja. Luokkatiloja on lähes 200 neliön saleista pienempiin, parinkymmenen henkilön tiloihin.

Asuminen ja majoitus Oriveden Kampuksella

Kampuksella on hostellityyppistä majoitusta päärakennuksessa, Suvannossa ja Lampilassa. Huoneet ovat joko yhden tai kahden hengen huoneita ja suurimmassa osassa huoneista on oma wc/suihkutila.  Majoitustilojen yhteydessä on yhteiskeittiötiloja.

Oriveden Kampuksen Päärakennuksen kokoontumistilat

Topeliussali

Oriveden Kampus, Topelius-saliSuuri sali suurille kokouksille. Sijaitsee päärakennuksen 2,5. kerroksessa, puiston puolella ravintolasalin yläpuolella. Kevyitä huonekaluja voi helposti muutella sopivaan järjestykseen.
Varusteet: valkotaulu, kaksi valkokangasta, videotykki; tuolit ja pöydät noin 80 hengelle; ilmastointi, sälekaihtimet kattoon asti ulottuvissa ikkunoissa
Oriveden Kampus, TopeliussaliPinta-ala: 130 m² (jonka voi tarvittaessa jakaa kahteen osaan: ¹/₃ ja ²/₃)
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Nuijala

Oriveden Kampus, Zacharias 1Sijaitsee päärakennuksen 2,5. kerroksessa Topeliussalin vieressä, Koulutien puolella. Nuijala soveltuu noin 20-30 hengen ryhmäkokouksiin, esimerkiksi vuosikokouksiin. Kevyistä huonekaluista voi sisustaa mieleisensä järjestyksen.
Varusteet: kokouspöydät ja tuolit, valkokangas, videotykki, suuri ilmoitustaulu, laajakaista; ilmastointi, sälekaihtimet
Pinta-ala: 55 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Suvela

Oriveden Kampus, Zacharias 2Sijaitsee päärakennuksen 2,5. kerroksessa Nuijalan takana, Koulutien puolella. Kulku Topeliussalin ohitse rappukäytävään, josta pääsee kokoontumistilaan. Suvela soveltuu 16-25 hengen ryhmäkokouksiin. Kevyistä huonekaluista voi sisustaa mieleisensä järjestyksen.
Varusteet: valkokangas, valkotauluvideotykki, laajakaista ja ilmoitustaulu; kokoustilat, lisäksi useita sivupöytiä; ilmastointi, sälekaihtimet ja tummat verhot
Pinta-ala: 53 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Topeliustupa

Valoisa Topeliustupa sopii 10- 13 hengen kokouksiin. Se sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa Topeliussalia vastapäätä, puiston puolella.
Varusteet: ovaali noin 4 m pitkä, leveähkö kokouspöytä, jonka ympärillä 12 mukavaa tuolia, takaseinällä matalat kaapit; valkokangas, laajakaista
Pinta-ala: noin 25 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Kaivola

Oriveden Kampus, A-luokkaSijaitsee päärakennuksen A-siiven 2. kerroksessa majoitustilojen yhteydessä, ½ kerrosta alempana kuin Topeliussali. Valoisa huone soveltuu noin 20 henkilön kokous- tai kurssitilaksi.

Oriveden Kampus, majoitussiiven keittiö
Luokkaa vastapäätä on majoitushuoneiden keittiö, jota voi hyödyntää yhteisiin kahvipausseihin tai ryhmätöihin.

Varusteet: valkotaulu, ilmastointi ja lavuaari
Pinta-ala: 35 m²
Esteellisyys: raput 1 kerros pääaulasta

 

Honkala

Sijaitsee pääaulassa, pohjakerroksessa lähellä pääsisäänkäyntiä. Honkala on passeli nopeaan kokoukseen, johon on tulossa yksi tai useampia osanottajia ulkoapäin (esim. työnhakijoiden haastattelut).
Varusteet: Kokouspöydät ja tuolit
Pinta-ala: noin 34 m²
Esteellisyys: esteetön

Oriveden Kampuksen Lampila-rakennuksen kokoontumistilat

Lampila 1

Oriveden Kampus, Lampila 1Esteetön luokka Lampila-rakennuksen pohjakerroksessa.
Varusteet: koululuokkamaisesti sijoitetut 13 pöytää, 25 istumapaikkaa; valkotaulu, valkokangas videotykki; lavuaari, ilmoitustaulu ja paljon kaappitilaa
Pinta-ala: 67 m²

Lampila 2

Sijaitsee Lampila-rakennuksen pohjakerroksessa. Huonetta ei vielä ole kalustettu.
Varusteet: valkotaulu
Pinta-ala: n. 25 m²
Esteellisyys: esteetön

Lampilan pohjakerroksessa on myös pieni pöytä ja 5 tuolia.

 

Oriveden Kampuksen Suvanto-rakennuksen kokoontumistilat

Suvantosali

Oriveden Kampus, SuvantosaliSuvanto-rakennuksen pohjakerroksessa sijaitseva monitoimisali. Sali on koko Suvanto-rakennuksen levyinen ja toimii monitoimisalina joogaryhmille, jumpparyhmille, erilaisten ryhmien kokoontumisille ja kahvitteluille, kuoroharjoitteluille, karaokelle jne. Suvantosalia voi vuokrata muutaman tunnin kerrallaan tiettyinä päivinä viikoittaisen lukujärjestyksen mukaan. Jatkuvasta käytöstä kirjoitetaan vuokrasopimus ja vuokra maksetaan kuukausittain.
Varusteet: kahvinkeittomahdollisuus, piano, 100 tuolia, pieniä kasattavia pöytiä
Pinta-ala: noin 150 m²
Esteellisyys: Saliin on muutama rappunen.

Paavon huone

Sijaitsee Suvanto-rakennuksen 1. kerroksessa, pihan puolella. Huone on tyhjä, ja soveltuu esimerkiksi kuoroharjoitteluun noin 30 hengelle tai pieneksi joogahuoneeksi.
Pinta-ala: 40 m².
Esteellisyys: raput 1 kerros.

Tellervon huone

Sijaitsee Suvanto-rakennuksen 1. kerroksessa, puiston puolella. Sopiva noin 30 hengelle kuoroharjoitteluun tai pieneksi joogahuoneeksi.
Varusteet: valkotaulu, valkokangas
Pinta-ala: 41 m².
Esteellisyys: raput 1 kerros.

Oriveden Kampuksen Klemetti-rakennuksen
juhla-, konsertti-, liikunta- ja taidetilat

Klemettisali

Oriveden Kampus, KlemettisaliKlemetti-rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsee noin 470 m² Klemettisali. Klemettisali aulakahvioineen soveltuu mainiosti niin juhla-, konsertti-, konferenssi- kuin liikuntakäyttöön. Salissa on 220-paikkainen nouseva katsomo, ja sen lisäksi tilaan voidaan lisätä 150 irtotuolia. Salin voi jakaa kahteen osaan: 200 m² ja 270 m². Salissa on kaksi isoa valkokangasta ja äänentoistolaitteet.

 

Oriveden Kampus, KlemettisaliKatsomon saa työnnettyä sivuun, jolloin salissa on tilaa lentopallokentän verran. Lainattavissa ovat  sählykaukalon laidat ja lentopalloverkko, ja tanssijoiden käytettävissä on peiliseinä. Pukuhuoneet sijaitsevat salin vieressä.

Estonia

Pienehkö sali soveltuu esimerkiksi esiintyjien lämpiöksi tai soittoharjoitteluun. Estonia on saanut nimensä siellä olleen Estonia-flyygelin mukaan.

Klemetin kulma

Klemetissä on 40-paikkainen kahvio sekä pieni keittokomero. Kahviota voi vuokrata osana isompaa kokonaisuutta tai erikseen.

Taidetiloja

Klemetissä on myös erikokoisia taiteen tekemiseen soveltuvia vuokrattavia tiloja sekä sirkustaiteen harjoitteluun soveltuva korkea, 82 m² kokoinen huone.Oriveden Kampus, Klemettisali

 

 

 

 

Tilojen valokuvat: Jari Peltonen, Elina Rydman, Jussi Valkeajoki