Toimitilat ja palvelut

Oriveden Kampus - ilmakuva © Jaakko Sulonen
Kuva: Jaakko Sulonen

Oriveden Kampusalueella on useita rakennuksia – yhteensä noin 9000 neliötä rakennettua tilaa 3,5 hehtaarin kauniilla puutarhatontilla. Orivedelle on hyvät kulkuyhteydet busseilla ja junilla eri puolilta maata. Kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, kuten juhliin, konsertteihin ja kokouksiin tai pidempään käyttöön, kuten kursseille ja työtiloiksi. Tarjoilut ja majoitus järjestyvät paikallisten yritysten voimin.

Aivan Kampusalueen vieressä sijaitsee kaupungin uimahalli, läheltä löytyy myös erilaisia kauppoja ja palveluita.

Tilat sopivat moneen erilaiseen käyttöön.

Lisätietoja tiloista voit kysyä puh. 045 263 7673 (toimitilojen ja asuntojen vuokraus) ja puh. 045 258 0848 (tapahtumat ja kurssit) sekä puh. 0500 773 015 (hallituksen puheenjohtaja Reijo Kahelin) tai yhteyslomakkeella. Tilojen vuokraamisesta päättää Kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden hallitus.

   • Työhuoneet ja toimistotilat
   • Kokous- ja neuvottelutilat
   • Opetus- ja kurssitilat
   • Juhla- ja konserttitilat
   • Liikuntatilat
   • Palvelutoimintaan sopivat tilat
   • Ulkoilmatapahtumiin puistoalue
   • Ateljee- ja näyttelytilat
   • Äänitysstudio ja bänditilat
   • Majoitustilat
   • Vuokrattavat asunnot
   • Varastotilat

Lisätietoja Ravintola Wanhasta Opistosta sekä juhlapalveluista voit kysyä numerosta 0400 517 995 tai sähköpostilla juhlapalvelut(at)vallesmanni.fi ja Hotelli Sointulasta numerosta 0400 517 998 tai sähköpostilla hotelli.sointula(at)vallesmanni.fi

Toimistohotelli

Yrittäjä, tarvitsetko toimistoa vain muutaman tunnin viikossa? Nyt on mahdollisuus vuokrata Kampukselta edullisesti satunnaista tai viikottaista toimistotilaa, puoli päivää kerrallaan. Toimistohotellissamme on kaksi työpöytää ja tila on jaettu lukittavilla kaapeilla.

Oriveden Kampus Toimistohotellin hinnasto

Opetustilat

Kampuksen rakennuksista on vuokrattavissa erilaisia opetustiloja. Luokkatiloja on lähes 200 neliön saleista pienempiin, parinkymmenen henkilön tarpeita vastaaviin tiloihin. Kampus vuokraa tavallisten luokkien lisäksi myös tietoteknisesti hyvin varusteltua tilaa, akustisesti musiikinopetukseen suunniteltua tilaa, taiteilijoiden tarpeita vastaavia tiloja jne.

Opetustilat palvelevat myös kurssitoimijoita, jolloin talon majoitus- ja ravintolapalvelut ovat käytettävissä.

Asuminen ja majoitus

Kampusalueella on majoitustilaa neljässä eri rakennuksessa.
Yksittäisten yöpyjien majoituksesta vastaa Hotelli Sointula.

Juhla-, konsertti- ja liikuntatilat

Monikäyttöinen, reilun tuhannen neliön Klemetti-sali aulakahvioineen soveltuu mainiosti niin juhla-, konsertti-, konferenssi- kuin liikuntakäyttöön.
Klemetti-salissa on avattava auditoriokatsomo, johon mahtuu noin 250 henkeä. Lisätuoleilla saliin saadaan tarvittaessa istumapaikkoja noin 400 henkilölle. Salissa on kaksi isoa näyttöruutua ja äänentoistolaitteet.

Liikuntavarusteista talon puolesta ovat käytettävissä muunmuassa lentopalloverkko, salibandylaidat ja tanssijoille peiliseinä. Pukuhuoneet sijaitsevat salin vieressä.
Rakennuksessa on lisäksi erilaisia taiteilijoille suunniteltuja tiloja, muunmuassa suuri ateljee ja valokuvapimiö.

Ravintola Wanha Opisto ja juhlapalvelut

Ravintola Wanha Opisto ja juhlapalvelut
Puh. 0400 517 995
juhlapalvelut(at)vallesmanni.fi

Hotelli Sointula
Puh. 0400 517 998
hotelli.sointula(at)vallesmanni.fi