Toimitilat ja palvelut

Oriveden Kampus - ilmakuva © Jaakko Sulonen
Kuva: Jaakko Sulonen

Oriveden Kampusalueella on useita rakennuksia – yhteensä noin 9000 neliötä rakennettua tilaa 3,5 hehtaarin kauniilla puutarhatontilla. Orivedelle on hyvät kulkuyhteydet busseilla ja junilla eri puolilta maata. Kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Tiloja voi vuokrata monenlaisiin tapahtumiin tai pidempään käyttöön. Tarjoilut ja majoitus järjestyvät paikallisten yritysten voimin. Aivan Kampusalueen vieressä sijaitsee kaupungin uimahalli, ja läheltä löytyy erilaisia kauppoja ja palveluita.

Tilat sopivat moneen käyttöön

   • Työhuoneet ja toimistotilat
   • Kokous- ja neuvottelutilat
   • Opetus- ja kurssitilat
   • Juhla- ja konserttitilat
   • Liikuntatilat
   • Palvelutoimintaan sopivat tilat
   • Ulkoilmatapahtumiin puistoalue
   • Ateljee- ja näyttelytilat
   • Äänitysstudio ja bänditilat
   • Majoitustilat
   • Vuokrattavat asunnot
   • Varastotilat

Kokoontumistilojen varustelusta on alempana tarkempia tietoja rakennuskohtaisesti. Lisätietoja tiloista voit kysyä puh. 045 263 7673 (toimitilojen ja asuntojen vuokraus) ja puh. 045 258 0848 (tapahtumat ja kurssit) sekä puh. 0500 773 015 (toimitusjohtaja Reijo Kahelin) tai yhteyslomakkeella. Tilojen vuokraamisesta päättää Kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden hallitus.

Lisätietoja Ravintola Wanhasta Opistosta sekä juhlapalveluista voit kysyä numerosta 0400 517 995 tai sähköpostilla juhlapalvelut(at)vallesmanni.fi ja Hotelli Sointulasta numerosta 0400 517 998 tai sähköpostilla hotelli.sointula(at)vallesmanni.fi

Oriveden Kampuksen toimistohotelli

Yrittäjä, tarvitsetko toimistoa vain muutaman tunnin viikossa? Nyt on mahdollisuus vuokrata Kampukselta edullisesti satunnaista tai viikottaista toimistotilaa, puoli päivää kerrallaan. Toimistohotellissamme on kaksi työpöytää ja tila on jaettu lukittavilla kaapeilla.

Oriveden Kampus Toimistohotellin hinnasto

Oriveden Kampuksen opetustilat

Kampuksen rakennuksista on vuokrattavissa erilaisia opetustiloja. Luokkatiloja on lähes 200 neliön saleista pienempiin, parinkymmenen henkilön tiloihin. Kampus vuokraa tavallisten luokkien lisäksi myös tietoteknisesti hyvin varusteltua tilaa, akustisesti musiikinopetukseen suunniteltua tilaa, taiteilijoiden tarpeita vastaavia tiloja jne.

Asuminen ja majoitus Oriveden Kampuksella

Kampusalueella on majoitustilaa neljässä eri rakennuksessa. Yksittäisten yöpyjien majoituksesta vastaa Hotelli Sointula.

Oriveden Kampuksen Päärakennuksen kokoontumistilat

Topeliussali

Oriveden Kampus, Topelius-saliSuuri sali suurille kokouksille. Sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa, puiston puolella, juuri ruokasalin yläpuolella. Kevyitä huonekaluja voi helposti muutella sopivaan järjestykseen.
Varusteet: valkotaulu, kaksi valkokangasta, videotykki; tuolit ja pöydät noin 80 hengelle; ilmastointi, sälekaihtimet kattoon asti ulottuvissa ikkunoissa
Oriveden Kampus, TopeliussaliPinta-ala: 130 m² (voi jakaa kahteen osaan: ¹/₃ ja/tai ²/₃)
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Zacharias 1

Oriveden Kampus, Zacharias 1Sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa Topeliussalin vieressä, Koulutien puolella. Zacharias soveltuu noin 20-30 hengen ryhmäkokouksiin, esimerkiksi vuosikokouksiin. Kevyistä huonekaluista voi sisustaa mieleisensä järjestyksen.
Varusteet: kokouspöydät ja tuolit, puheenjohtajan pöytä, tuolit ja nuija, lisäksi useita sivupöytiä; valkokangas, videotykki, suuri ilmoitustaulu, laajakaista; ilmastointi, sälekaihtimet
Pinta-ala: 55 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Zacharias 2

Oriveden Kampus, Zacharias 2Sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa Zacharias 1.:n takana, Koulutien puolella. Kulku Topeliussalin ohitse rappukäytävään, josta pääsee kokoontumistilaan. Zacharias 2 soveltuu 16-25 hengen ryhmäkokouksiin. Kevyistä huonekaluista voi sisustaa mieleisensä järjestyksen.
Varusteet: valkokangas, valkotauluvideotykki, laajakaista ja ilmoitustaulu; kokoustilat, lisäksi useita sivupöytiä; ilmastointi, sälekaihtimet ja tummat verhot
Pinta-ala: 53 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

Topeliustupa

Oriveden Kampus, TopeliustupaSijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa Topeliussalia vastapäätä, puiston puolella. Lautalattiainen Topeliustupa soveltuu jonkin järjestön jatkuvakäyttöiseksi kokouspaikaksi.
Varusteet: ovaali noin 4 m pitkä, leveähkö kokouspöytä, jonka ympärillä 12 mukavaa tuolia, takaseinällä matalat kaapit; valkokangas, laajakaista
Pinta-ala: noin 25 m²
Esteellisyys: raput 2 kerrosta

A-luokka

Oriveden Kampus, A-luokkaSijaitsee päärakennuksen A-siiven 2. kerroksessa majoitustilojen yhteydessä, 1½ kerrosta alempana kuin Topeliussali. Huoneessa on valoisa ja ilmava tunnelma, ja se soveltuu noin 20 henkilön kokous- tai kurssitilaksi.

Oriveden Kampus, majoitussiiven keittiö
Luokkaa vastapäätä on majoitushuoneiden keittiö, jota voi hyödyntää yhteisiin kahvipausseihin tai ryhmätöihin.

Varusteet: valkotaulu, ilmastointi ja lavuaari
Pinta-ala: 35 m²
Esteellisyys: raput ½ kerrosta pääaulasta

 

Hexagon

Oriveden Kampus, HexagonSijaitsee pääaulassa, pohjakerroksessa lähellä pääsisäänkäyntiä. Hexagon on juuri passeli nopeaan kokoukseen, johon on tulossa yksi tai useampia osanottajia ulkoapäin (esim. työnhakijoiden haastattelut).
Varusteet: 6 pöytää kuusikulman muotoisessa ringissä, 9 tuolia, seinällä avohyllyt; ilmastointi; laajakaista
Pinta-ala: noin 16 m²
Esteellisyys: esteetön

Oriveden Kampuksen Lampila-rakennuksen kokoontumistilat

Lampila 1

Oriveden Kampus, Lampila 1Esteetön luokka Lampila-rakennuksen pohjakerroksessa.
Varusteet: koululuokkamaisesti sijoitetut 13 pöytää, 25 istumapaikkaa; valkotaulu, valkokangas videotykki; lavuaari, ilmoitustaulu ja paljon kaappitilaa
Pinta-ala: 67 m²

Lampila 2

Sijaitsee Lampila-rakennuksen pohjakerroksessa. Huonetta ei vielä ole kalustettu.
Varusteet: valkotaulu
Pinta-ala: n. 25 m²
Esteellisyys: esteetön

Lampilan pohjakerroksessa on myös pieni pöytä ja 5 tuolia.
Lampilan pohjakerroksessa on myös pieni pöytä ja 5 tuolia.

 

Oriveden Kampuksen Suvanto-rakennuksen kokoontumistilat

Suvantosali

Oriveden Kampus, SuvantosaliSuvanto-rakennuksen pohjakerroksessa sijaitseva monitoimisali. Sali on koko Suvanto-rakennuksen levyinen ja toimii monitoimisalina joogaryhmille, jumpparyhmille, erilaisten ryhmien kokoontumisille ja kahvitteluille, kuoroharjoitteluille, karaokelle jne. Suvantosalia voi vuokrata muutaman tunnin kerrallaan tiettyinä päivinä viikoittaisen lukujärjestyksen mukaan. Jatkuvasta käytöstä kirjoitetaan vuokrasopimus ja vuokra maksetaan kuukausittain.
Varusteet: kahvinkeittomahdollisuus, piano, 100 tuolia, pieniä kasattavia pöytiä
Pinta-ala: noin 150 m²
Esteellisyys: Saliin on lähes esteetön pääsy; sinne on kolme askelmaa. Myöhemmin sinne voidaan rakentaa rampit pyörätuoleille.

Paavon huone

Sijaitsee Suvanto-rakennuksen 1. kerroksessa, pihan puolella. Huone on tyhjä, ja soveltuu esimerkiksi kuoroharjoitteluun noin 30 hengelle tai pieneksi joogahuoneeksi.
Pinta-ala: 40 m².
Esteellisyys: raput 1 kerros.

Tellervon huone

Sijaitsee Suvanto-rakennuksen 1. kerroksessa, puiston puolella. Sopiva noin 30 hengelle kuoroharjoitteluun tai pieneksi joogahuoneeksi.
Varusteet: valkotaulu, valkokangas
Pinta-ala: 41 m².
Esteellisyys: raput 1 kerros.

Oriveden Kampuksen Klemetti-rakennuksen
juhla-, konsertti-, liikunta- ja taidetilat

Klemettisali

Oriveden Kampus, KlemettisaliKlemetti-rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsee noin 470 m² Klemettisali. Klemettisali aulakahvioineen soveltuu mainiosti niin juhla-, konsertti-, konferenssi- kuin liikuntakäyttöön. Salissa on 250-paikkainen nouseva katsomo, ja sen lisäksi tilaan voidaan lisätä 150 irtotuolia. Salin voi jakaa kahteen osaan: 200 m² ja 270 m². Salissa on kaksi isoa näyttöruutua ja äänentoistolaitteet.

 

Oriveden Kampus, KlemettisaliKatsomon saa työnnettyä sivuun, jolloin salissa on tilaa lentopallokentän verran. Lainattavissa ovat  sählykaukalon laidat ja lentopalloverkko, ja tanssijoiden käytettävissä on peiliseinä. Pukuhuoneet sijaitsevat salin vieressä.

Estoniahuone

Pienehkö sali soveltuu esimerkiksi esiintyjien lämpiöksi tai soittoharjoitteluun. Estoniahuone on saanut nimensä siellä olleen Estonia-flyygelin mukaan.

Kahvio

Klemetissä on 40-paikkainen kahvio sekä pieni keittokomero. Kahviota voi vuokrata osana isompaa kokonaisuutta tai erikseen.

Taidetiloja

Oriveden Kampus, Klemetin taidetilaKlemetissä on myös erikokoisia taiteen tekemiseen soveltuvia vuokrattavia tiloja sekä sirkustaiteen harjoitteluun soveltuva korkea, 82 m² kokoinen huone.Oriveden Kampus, Klemettisali

 

 

 

 

Tilojen valokuvat: Jari Peltonen, Elina Rydman, Jussi Valkeajoki