HelaTango Kampuksella 18.-21.5.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Tango aMoroso järjestää jälleen HelaTango-leirin Oriveden Kampuksella 18.–21.5.2023. Leirin konsepti on sama kuin edellisinä vuosina, muutamin uudistuksin. Tässä tietoa uusille ja kertausta “vanhoille”:

  • Leiri kestää torstaista sunnuntaihin, se on kokonaispaketti, eikä siitä ole myynnissä erillisiä osia tai päiviä. Pyrimme rauhalliseen, yhteiseen kokonaisuuteen, ja tavoitteena on myös tutustua uusiin tangoihmisiin. Poikkeuksena iltamilongat to-la: Niihin myydään lippuja myös leirin ulkopuolisille tanssijoille.
  • Leirillä pyörii kolme ryhmää ja kolme opettajaparia: Emilio Cornejo Carina QuirogaLuis Rojas & Meeri Friman sekä Maria Elisabet & Pasi Laurén. Kukin pari opettaa 2 x 75 min kutakin ryhmää. Lisäksi tarjoamme lauantaina yhden folklore-workshopin, jonka opettaa Emilio Cornejo.
  • Yksi ryhmistä keskittyy roolinvaihtoon, mikäli siihen tulee tarpeeksi tanssijoita. Tarvittaessa ryhmä sulautetaan yhteen tasoryhmistä. Roolinvaihtoryhmään ovat tervetulleita kaikki, joilla tangon perusteet ovat hallussa vähintään yhdessä roolissa – oli se sitten viejän tai seuraajan.
  • Leirimaksuun (leirin hinta + majoituksen hinta) sisältyy täysylläpito, oppitunnit, praktikat, saunavuorot, iltamilongat, liinavaatteet, pyyhkeet ja folklore-tunti. Lisäksi leirillä on mahdollista ottaa haluamiltaan opettajilta yksityistunteja.
  • Leirin hinta on 26.3. asti 240 € + majoitus ja sen jälkeen 260 € + majoitus. Jäsenet saavat 10 euron alennuksen.
  • Leiriläinen hankkii itselleen parin, ja ilmoittautuminen tapahtuu pareittain. Leirillä on silti vahva suositus parinvaihtoon, jonka opettajat organisoivat jokaisella oppitunnilla. Paria vailla oleville pyöritetään paripörssiä osoitteessa helatango@gmail.com.
  • Tapahtuman kotisivut: helatango.wordpress.com
  • Leiriin liittyvät kysymykset: helatango@gmail.com
  • Majoitukseen ja ruokailuun liittyvät kysymykset: myynti@orivedenkampus.fi

 

Leirille ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Leiri täynnä! Mikäli haluat ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkoja, niin olethan yhteydessä helatango@gmail.com

HelaTango Oriveden Kampuksella 18.-23.5.2023, Maria Elisabet ja Pasi Laurén, Carina Quiroga ja Emilio Cornejo, Meeri Friman ja Luis Rojas. Tango aMoroso. Oriveden Kampus.