Hyvinvointimessut 14.5.

Hyvinvointimessut Oriveden Kampus Soteosuuskunta Pirkanmaa

 

Hyvinvoinnin tekijät tutuksi – yleisölle ja toisilleen

Hyvinvointimessut pidetään Kampuksen Klemetti-salissa sekä piha-alueella lauantaina 14.5.2022 klo 10–16.

Tavoitteena on, että Oriveden ja lähiseudun hyvinvoinnin tekijät – yritykset ja yhteisöt – pääsevät tuomaan toimintaansa esiin ja markkinoimaan itseään yleisölle. Hyvinvointi ymmärretään laajana käsitteenä. Yhtä tärkeänä tavoitteena pidetään sitä, että hyvinvoinnin tekijät tutustuvat toisiinsa ja kenties jatkossa voivat toimia yhteistyössä ja siten täydentää palvelujaan.

Messuohjelmaan on suunnitteilla mm. luentoja ja tietoiskuja eri hyvinvoinnin teemoista sekä mielen ja kehon hyvinvointiin liittyviä hoitoja.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostilla myynti@orivedenkampus.fi 10.5.2022 asti. Ilmoita viestissä laskutusta varten yhteisön / yhteyshenkilön nimi, y-tunnus, osoite, sähköpostiosoite ja puhelin.

 Tarjoushinnat 15.4. asti: 

yksinyrittäjät ja vapaaehtoistoiminnan yhdistykset 25,00 €

isommat yritykset ja ammattiyhteisöt 60,00 €

Huhtikuun puolivälin jälkeen osallistumismaksut ovat 37,50 / 90 euroa. Kampuksella on saatavilla esittelypöytiä 5 euron hintaan. Pöydät tulee varata ennakkoon.

Osallistumismaksuun sisältyy lisäksi Soteosuuskunta Pirkanmaan tekemä paikallisten palvelujen esite, johon kootaan kaikki messuille osallistuvat toimijat. Esite toimii nettipohjaisena messuesitteenä ja pysyy käytössä myös messujen jälkeen.

Näytteilleasettajat messukatalogissa.

Tervetuloa mukaan tekemään yhdessä mukava messutapahtuma!

Järj. Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi, SOTE-osuuskunta Pirkanmaa, Oriveden kaupunki ja TREDU