Kampuksen syyskauden avajaiset 11.9.

Oriveden Kampus - syksy 2020 - avajaisetOriveden Kampus avaa värikkään syyskauden

Viime talvena toimintansa aloittanut Oriveden Kampus on selättänyt haastavan pandemiakevään ja -kesän, jolloin lukuisia yleisötapahtumia jouduttiin perumaan.

Kampuksen syyskausi avataan nyt juhlallisesti perjantaina 11.9. klo 18 alkavassa avajaisjuhlassa.

Kampuksen syksy on täynnä tapahtumia, ja kiinteistön tiloissa on monenlaisia toimijoita. Tilanteesta kuuluu kiitos lukuisille talkoolaisille, jotka ovat käyttäneet aikaansa ja ammattitaitoaan Kampuksen kehittämiseksi.

Avajaisjuhlassa kuullaan juhlapuhujana eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtajaa Paula Risikkoa. Tervehdyksen tuovat tiloissa aiemmin toimineen Oriveden Opiston opettajat Virpi Kaartinen ja Eero Ojanen.

Avajaisten musiikkiohjelma kuvastaa Kampuksen moninaisuutta: tarjolla on O’Rives-yhtyeen suomalais-irlantilaista kansanmusiikkia, Kosketus-kuoron taiturointia ja Petro Leinosen pianojazzia.

Tilaisuudessa on kahvio, sinne on vapaa pääsy ja halutessaan voi maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun. Tilaisuuden järjestää Kampuksen toiminnasta vastaava Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi. Osuuskuntaan voi liittyä tai sen toimintaa tukea muutoin. Lisätiedot www.orivedenkampus.fi/info

Syksyn tapahtumia Oriveden Kampuksella:

27.–28.8. Paasikivi-seminaari
4.9. Kirjailijapaneeli ”Miten teokseni ovat syntyneet”
6.9. Anna Ahmatova – herkkä ja väkevä
11.9. Kampuksen syyskauden avajaiset
19.9. Suuri sadonkorjuujuhla
24.–27.9. Henkisen kasvun seminaari
10.10. Hapanjuurikurssi

Lisätiedot syksyn tapahtumista