TAPAHTUMA PERUTTU / Kansanopistojen eläkeläisten virkistyspäivät

Oriveden Kampus, eläkeläiset, kansanopisto, Kansanopistojen eläkeläisten virkistyspäivät, Oriveden Opisto

Huom! Kansanopistojen eläkeläisten virkistyspäivät sekä Sivistystyö ennen ja tulevaisuudessa -seminaari PERUTTU. 

PERUTTU: Heinäkuun viikolla 28 Oriveden Kampuksella on teemana kansanopisto. Kolmen tapahtuman sarjan aloittaa Kansanopistojen eläkeläisten virkistyspäivät, joka kokoaa yhteen eri kansanopistoissa työskennelleitä ihmisiä, vanhoja tuttuja ja uusia kavereita. Vapaamuotoinen kokoontuminen alkaa keskiviikkona 13.7.22 ja kestää seuraavan päivän lounaaseen. Ohjelmassa on muun muassa Kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden tervehdys, yllätysesitelmä, vapaata keskustelua ja kokoontumisia, iltaohjelmaa unohtamatta.

Hinta 110 € sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen.

Ilmoittaudu Kansanopiston eläkeläisten virkistyspäiville nettilomakkeella viimeistään 30.6.2022.

 

PERUTTU: Virkistyspäiviltä on mutkatonta jatkaa Sivistystyö ennen ja tulevaisuudessa -seminaariin 14.-15.7.22. Tapahtumassa keskustellaan laajasti suomalaisesta sivistystyöstä sekä kansanopistojen ja kansalaisopistojen roolista kansansivistäjinä. Mukana on näyttävä ryhmä alan asiantuntijoita ja ohjelmassa kiinnostavia puheenvuoroja.

Oriveden Opisto, jonka tilat Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi osti vuonna 2019 ja Oriveden Kampus sai alkunsa, on paikkana monelle tuttu ja tärkeä. Viikonlopun koittaessa (15.-17.7.22) vuorossa on Oriveden Opiston toveripäivät, johon ovat tervetulleita kaikki Opistossa opiskelleet, opettaneet ja työskennelleet ihmiset. Tervetuloa katsomaan, ovatko paikat viime kerrasta muuttuneet. Tule verestämään vanhoja muistoja ja tekemään uusia!

Lisätiedot: info(at)orivedenkampus.fi / 045 258 0848