Lyriikkakurssi 11.-14.7.2022

11.-14.7.2022, Oriveden kampus, lyriikkakurssi, Daniil Kozlov, Susinukke Kosola, kesäkurssi, runokurssi

Kurssi täynnä! Varasijalle ilmoittautuminen mahdollista

Kirjoita niin että tuntuu! Lyriikan kirjoittamisen kurssi sopii niin runoudesta varovaisesti kiinnostuneille vasta-aloittelijoille kuin intiimimpää suhdetta sanoihin etsivälle prosaistikonkarillekin.

Kurssilla lähestytään runoutta ensisijaisesti kielen kautta. Kuinka luoda vertauskuva, joka ei vaivaannuta? Kuinka olla kielenkäytössään luova, mutta ymmärrettävä? Tarkoituksena ei ole veistää kenestäkään muottiin sopivaa runoilijaa, vaan antaa työkaluja kehittää itseään haluamaansa suuntaan. Harjoitusten, keskustelun ja palautteen kautta saa tarkan käsityksen runouden mahdollisuuksista ja itsestään runoilijana.

Kurssille otetaan vastaan ennakkotekstejä, 1–2 runoa, joita käsitellään yhdessä ryhmän kanssa kurssin alussa. Tekstit lähetetään 3.7.2022 mennessä osoitteeseen info(at)orivedenkampus.fi, josta ne toimitetaan opettajalle.

Daniil Kozlov. Kuva: Pia Jalkanen.

Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola, on Turussa asuva kirjoittaja ja kirjallisuusalan sekatyöläinen. Häneltä on julkaistu kolme runokirjaa ja yksi genrehybridi, jotka ovat saaneet kriitikoiden suitsutusta, palkintoja ja ehdokkuuksia. Kosola tunnetaan myös runouteen ja yhteiskunnalliseen kirjallisuuteen keskittyvän Kolera-kollektiivi -nimisen kustantamon perustajana ja lavarunoilijana, sekä kansallisen Runografi-hankkeen ideoijana ja vetäjänä.

 

 

Hinnat:

  • opetus ja ruokailut 410 euroa
  • opetus, ruokailut ja majoittuminen 530 euroa

Lisätiedot: Oriveden Kampuksen toimisto / info(at)orivedenkampus.fi / 045 258 0848

Ilmoittaudu tällä lomakkeella viimeistään 20.6.2022.