PERUTTU: Oriveden Sarjakuvapäivät 12.-13.6.2021

Päivitys 7.6.2021: Oriveden sarjakuvapäivät eivät valitettavasti toteudu tänä vuonna. Toivotaan tapahtumalle parempaa onnea tulevina aikoina.

*

Tervetuloa Oriveden sarjakuvapäiville 12.–13.6.20201! Leppoisassa tapahtumassa puhutaan osallistujien omien jutteluiden lisäksi mm. seuraavista asioista:

– Jukka Tilsa väittää, että jokainen voi tehdä sarjakuvaa. Ja jokainen voi väittää vastaan.

– Niina Eveliina Salmelin kertoo oman esimerkkinsä sarjakuvan joukkorahoituksen hankkimisesta ja vie sarjakuvaa kansainväliseksi.

– Timo Kokkila antaa otteita suomalaisen sarjakuvan historiasta.

– Seppo Leinonen johdattaa pilakuvien maailmaan.

Tapahtumassa on Timo Kokkilan kokoamat Poika Vesannosta ja Ami Hauhiosta kertovat näyttelyt.

Ilmoittaudu nettilomakkeella viimeistään 5.6.2021.

 

Sarjakuvakurssi

Perjantaina 11.6. klo 16-20 ja lauantaina 12.6. klo 10-12 Kampuksella on Oriveden seudun kansalaisopiston järjestämä sarjakuvakurssi. Kurssin opettajana on Timo Kokkila. Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille sarjakuvien tekemisestä kiinnostuneille noin 10 vuodesta ylöspäin. Kurssilla käydään lyhyesti läpi sarjakuvien tekemisen perusasioita ja välineitä, sekä piirretään omia sarjakuvia. Ota mukaan paperia (A4 tai A3), lyijykynä, kumi, viivotin ja yksi tai useampia ohuita tussikyniä. Teemme mustavalkoisia sarjakuvia, mutta jos haluat voit toki käyttää myös värejä. Myös opettajalla on mukana kyniä ja paperia joita voi käyttää.

Ilmoittaudu sarjakuvakurssille viimeistään 7.6.2021