Proosaa tai jotakin muuta? -kurssi 11.-14.7.2022

Oriveden Kampus, Niina Hakalahti, luovan kirjoittamisen kurssi, kirjoittamiskurssi, kesäkurssi, proosaa tai jotakin muuta, 11.-14.7.2022

Päivitys 1.6.22:

Kurssi ja varasijapaikat ovat täynnä. Kiitokset mielenkiinnosta!

*

Luovan kirjoittamisen kurssilla Proosaa tai jotakin muuta? tutustutaan proosan perusperiaatteisiin, mutta niihin suhtaudutaan joustavasti ja uteliaasti sekä saatetaan lipsahtaa välillä lyriikan puolellekin.

Kurssilla keskitytään tekemiseen eli kirjoitetaan paljon lyhyitä harjoituksia. Niiden lomassa perehdytään kirjoittamista tukevaan teoriaan/filosofiaan. Tavoite on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja työstämiseen. Osallistujat saavat lähettää etukäteen max. kymmenen sivua tekstiä opettajalle, joka antaa siitä yksilöpalautteen. Opettaja poimii myös jokaiselta tekstipätkän ryhmän yhteiseen käsittelyyn. Ennakkotekstit lähetetään osoitteeseen info(at)orivedenkampus.fi viimeistään 3.7.2022.

Proosaa tai jotakin muuta? -kurssi soveltuu esimerkiksi aloittelijalle, kertaajalle, lajiaan etsivälle, kirjoittamisessaan jumiin jääneelle, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneelle ja yleensä jokaiselle, joka kaipaa säännöllisyyttä, iloa tai uutta näkökulmaa kirjoittamiseensa.

Niina Hakalahti. Kuva: Studio Suvi Roiko

Opettajana toimii Niina Hakalahti, joka on tamperelainen kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjoittamisen sekatyönainen. Niina on opettanut kirjoittamista yli 30 vuotta ja kirjoittanut reilut parikymmentä kirjaa. Hänellä on kolme kanaa ja musta kissa.

Hinnat:

  • opetus ja ruokailut 410 euroa
  • opetus, ruokailut ja majoitus 530 euroa

Lisätiedot: Oriveden Kampuksen toimisto / info(at)orivedenkampus.fi / 045 258 0848

*

Päivitys 1.6.2022 / Kurssi varasijoineen on täynnä.