Ilmoittaudu Kampuksen kesäkursseille

Ilmoittautuminen Kampuksen kesäkursseille on alkanut. Ilmoittautua voi kätevästi Kampuksen nettisivuilla olevalla kurssikohtaisella lomakkeella.

Nettisivuilla on myös tarkemmat kurssikuvaukset, tiedot opettajista sekä kurssien hinnoista ja järjestelyistä. Alla olevat linkit vievät suoraan kurssien esittelyyn ja ilmottautumislomakkeelle.

Osallistujat voivat varata majoituksen yhden tai kahden hengen huoneissa sekä ravintopalvelut. Kursseille voi osallistua myös  majoittumatta Kampuksella.

Kesän kurssit aloitetaan Virpi Kaartisen ohjauksessa Suvun tarinat talteen -kurssilla. Tänä vuonna työtä tehdään kolmena päivänä 16.-18.6.

Timo Suvannon mainio kirja Orivesi värikuvina on esimerkkinä hänen vetämälleen kurssille Valokuva omakustannekirjassa. Kurssin ajankohta on 29.6.-1.7.

Samaan aikaan alkaa jo Maisemamaalauskurssi, jossa opettajana on Eija Isojärvi. Kurssi kestää 5 päivää ajalla 29.6.-3.7.

Luovaa kirjoittamista, proosaa tai jotakin muuta opettaa tamperelainen kirjailija ja kirjoittamisen opettaja Niina Hakalahti. Tällä kurssilla viihdytään ja opitaan 5.-9.7.

Niinan kurssin kanssa on samanaikaisesti taiteilijaprofessori Risto Ahdin lyriikkakurssi. Ahti siis jatkaa edelleen sanataiteen opettajana Orivedellä.