Ilmoittautuminen HelaTango -leirille

  Leiri täynnä!

  HelaTangoon ilmoittaudutaan parin kanssa. Molemmat ilmoittautuvat omalla lomakkeellaan.
  Leirin hinta sisältää ruokailut. 26.3. asti leirin hinta on 240 € ja sen jälkeen 260 €. Jäsenalennus on 10 euroa. Majoituksen osuus (huonetyypistä riippuen 90-135 €) lisätään leirin hintaan.

  Lasku lähetetään sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, kun tapahtuman toteutuminen on varmistunut.

  * Täytä nämä kentät.

  Tanssipari:

  Majoitusvaihtoehdot:

  Huonetoveri:
  Jos sinulla ei ole huonetoveria tiedossa niin varaamme sinulle nais-/mies -paikan majoituksesta

  Ruokailut:

  Maidoton, laktoositon ja gluteeniton ja kasvisruokavalio sisältyy hintaan. Muista erityisruokavalioista (esim. vegaani) peritään lisämaksu 3€/päivä.

  Kirjoita laatikkoon ruokavaliotoiveesi ja allergiat (esim. kasvis, gluteeniton, tomaatti jne.) niin osaamme huomioida tämän tilauksessa:

  Muuta huomioitavaa

  Ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli varaamasi majoitusvaihtoehto on loppuunmyyty, olemme sinuun yhteydessä kolmen päivän sisällä varauksesta.

  PERUUTUSEHDOT JA MUUT EHDOT:

  Hintaan lisätään laskutuslisä 3 €. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este, voit perua osallistumisesi kuluitta maaliskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen voit perua ja saat rahasi takaisin, mikäli tilallesi löydetään toinen osallistuja. Sairastapauksessa osallistujan tulee toimittaa Oriveden Kampukselle lääkärintodistus. Tällöin palautamme osallistumismaksun ja veloitamme 20 € toimisto- ja järjestelykuluja.

  * Täytä nämä kentät.

  __________________________________

  Haluan vastaanottaa markkinointimateriaalia Oriveden Kampuksen kursseista ja tapahtumista.

  HelaTango Kampuksella 18.-21.5.