Luovan kirjoittamisen kurssi 5.–9.7.2021

Huom. Kesän 2022 kurssin esittely ja ilmoittautuminen tästä.

Proosaa – tai jotakin muuta?

Kurssi soveltuu paitsi proosan kirjoittajalle myös sellaiselle kirjoittajalle, joka ei ole varma omasta lajistaan. Kurssi sopii esimerkiksi aloittelijalle, kertaajalle, kirjoittamisessaan jumiin jääneelle, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneelle ja yleensä jokaiselle, joka kaipaa säännöllisyyttä, iloa tai uutta näkökulmaa kirjoittamiseensa.

Kurssilla tehdään paljon lyhyitä harjoituksia, joiden lomassa perehdytään kirjoittamista tukevaan teoriaan/filosofiaan. Tavoite on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja työstämiseen. Osallistujat saavat lähettää etukäteen max. kymmenen sivua tekstiä opettajalle, joka antaa siitä yksilöpalautteen. Opettaja poimii myös jokaiselta tekstipätkän ryhmän yhteiseen käsittelyyn.

Opettajana toimii Niina Hakalahti, joka on tamperelainen kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjoittamisen sekatyönainen. Niina on opettanut kirjoittamista yli 30 vuotta ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Hänellä on kolme kanaa ja kaksi kissaa.

Hinnat:

    • 550 € (ruokailut, majoitus 1 hh)
    • 530 € (ruokailut, majoitus 2 hh)
    • 390 € (ruokailut, ei majoitusta)

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksuna 100 €.

Kurssi on täynnä.