Kampuksen musiikkitarjonta laajenee

Kampuksella on tarjolla musiikkia

Koronarajoitusten väistyttyä ollaan Kampuksella pääsemässä entistä monipuolisempaan kulttuuritarjontaan. Kaj Chydeniuksen, Taru Nymanin ja Kai Hyttisen konsertti kokosi jo yli puolentoistasataa tyytyväistä kuulijaa. Esiintyjät kiittivät myös saamistaan villasukista todeten niiden olevan vähemmän piikikkäitä kuin tavanomaiset kukkaset.

Kevään kuluessa on tulossa toisenlaista musiikkitarjontaa. Maaliskuussa, lauantaina 12.3.  vieraana on Kummelista ja monesta muusta tuttu Heikki Hela. Kostiainen ja Kuoksa paikallisina esiintyjinä toimivat lämmittelijöinä ja pääseepä yleisökin ääneen alkuillan karaokessa. Tilaisuus alkaa jo klo 19.

Huhtikuun alun (9.4.) taitelijavieraana on Jesse Kaikuranta. Silloinkin alkuillassa on karaokea ja paikallista soitantaa Trio Saku Ryhäsen myötä. Vielä huhtikuun lopussa (29.4.)  ennen vappua Kampukselle tulee esiintymään Jore Marjaranta.

Kesällä orivesiläisiä hellitään jälleen kuorolaululla. Omat leiriaikaiset konserttinsa pitävät niin Mieskuoroliiton kuin Naiskuoroliiton edustuskuorot. Mahdollista on jo keväällä myös Tapiola-kuoron konsertti.

Uutta musiikkitarjontaa on tulossa heinäkuun lopulla. Osuuskunta järjestää yhdessä Helsingin Vanhan Musiikin Seuran kanssa viikon mittaisen vanhan musiikin leirin. Sen ohjelmaan sisältyy myös yleisölle avoimia tilaisuuksia.

Lokakuulle puolestaan valmistellaan Ruskatrööttää. Se on perinteinen itäsuomalainen puhallinmusiikin tapahtuma, joka nyt on tulossa Orivedelle läntiseen Suomeen. Ruskatröötän arviolta kolmisensataa soittajaa jakautuu viiteen eri tasoiseen ryhmään, joilla kaikilla on oma kapellimestarinsa. Alustavasti on keskusteltu tapahtuman pääkapellimestarin tehtävään Oriveden Opistossa useina vuosina kapellimestareita kouluttanutta Atso Almilaa.