Oriveden Kampus etsii toimitusjohtajaa

Oriveden Kampus on osuuskuntamuotoinen koulutus- ja kulttuurikeskus, joka järjestää monipuolista kurssi-, tapahtuma- ja yritystoimintaa Oriveden Opiston entisissä toimitiloissa Orivedellä, noin 40 kilometrin etäisyydellä Tampereesta. Liikenteellisesti erinomaisella paikalla sijaitsevan Kampuksen kiinteistöjen kokonaispinta-ala on noin 9000 m². Kampuksen alueelle sijoittuvat myös kaupungin nuorisotilat, Hotelli Sointula ja tilausravintola Wanha Opisto. Katso lisää: www.orivedenkampus.fi

Tulosvastuullisena toimitusjohtajana vastaat Oriveden Kampuksen toiminnan johtamisesta sekä talous- ja henkilöstöasioista.  Osuuskunnan toiminnan strateginen suunnittelu on myös vastuullasi hallituksen antamien suuntaviivojen mukaisesti. Yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa on keskeinen osa työtäsi. Kartoitat aktiivisesti osuuskunnan toimintaa tukevia liiketoimintamahdollisuuksia verkostoitumalla ja edistämällä Kampuksen tunnettuutta, profiilia ja vetovoimaa valtakunnallisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, riittävää käytännön kielitaitoa, yrittäjämäistä otetta ja ymmärrystä tulosvastuullisesta liiketoiminnasta. Hanke- ja projektityöskentely on sinulle tuttua ja toimit mielelläsi erilaisissa verkostoissa. Haluat uudistaa ja kehittää toimintaa, olet yhteistyötaitoinen ja osallistava ihmisten johtaja.

Arvostamme erityisesti työkokemusta koulutus-, tapahtuma- ja matkailualan vastuullisista tehtävistä sekä näyttöjä onnistuneesta kehittämistyöstä.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan sopimuspalkkausta, joka koostuu perusosasta ja bonusosasta. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden merkittävään rooliin monialaisen toimintakeskuksen kehittämisessä.  Osuuskunnan talous on hyvässä kunnossa ja hallitus tukee työtäsi. Pääset myös toimimaan Tampereen seutukunnan ja Pirkanmaan alueen verkostoissa sekä vaikuttamaan koulutus- ja tapahtuma-alan tulevaisuuden näkymiin. Orivesi ja Tampereen läheisyys tarjoavat hyvät asumis- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu tehtävään ja lähetä vapaamuotoinen sähköinen hakemuksesi 31.3.2024 mennessä osoitteella anssi.vaittinen@orivedenkampus.fi  Liitä hakemukseesi CV. Lisätietoja antavat Kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kolari, puh. 040 041 2264 sekä toimitusjohtaja Anssi Vaittinen, puh. 045 156 68 65.

 

Oriveden Kampus – piirros: Tarmo Koivisto